Yritys

Kartanonväki aloitti toimintansa Vantaan Kuninkaanmäessä 1997. Halu tarjota hyvää ympärivuorokautista hoivaa on ohjannut perheyritystämme alusta saakka. Toimimme tällä hetkellä kahdella paikkakunnalla, Haapavedellä ja Iissä.

2005 rakennettu hoitokotimme Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla on 18-paikkainen. Tammikuussa 2009 saimme valmiiksi 19-paikkaisen hoitokotimme Oulun viereen Iihin.

Haapaveden hoitokoti

Hoitokotimme ovat luonteeltaan pieniä kodinomaisia yhteisöjä. Hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Kaikki hoitokodit on suunniteltu ja rakennettu toimintakyvyn heikentämien asukkaiden viihtyvyyttä silmälläpitäen. Tilat ovat turvalliset, selkeät ja esteettömät. Asukkaamme ja hoitajamme muodostavat yhteisön, jossa kukaan ei jää huomiotta.

Asukkaamme ovat pääosin toimintakyvyn heikentymisen takia arjen toiminnoissa apua kaipaavia vanhuksia. Osaamiseemme kuuluu vanhustenhoito sekä erityishoitoa tarvitsevien, kuten hengityshalvauspotilaiden ja MS-tautia sairastavien hoito. Hoidamme asukkaidemme päivittäiset palvelut ruokailusta pyykinpesuun. Avustamme arjen toiminnoissa ja järjestämme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hoidon.

Iin hoitokoti